WUHUU! 😀

Det er med glæde, at vi kan fortælle, at vi får vores helt egne Yoga måtter til Ka’nalu hjem fra USA, som man får mulighed for at købe i caféen.

 

 

 

 

 

Yogamåtterne er fra brandet ‘Yolaha’, og måtterne er lavet af kork, hvilket er et helt fantastisk materiale. Brandet går meget op i, at være bæredygtige, hvilket vi i den grad er kæmpe fan af! Læs videre, og få flere oplysninger om disse fantastiske yoga-måtter og deres mange kvaliteter.

Måtterne kan du tage med dig overalt, og året rundt (selv i sneen!). De kan tåle vand, sand, mudder, sne, græs osv. De er super stabile, og man har et godt og stabilt greb i de forskellige stillinger, og glider ikke på måtten.

Yolaha måtterne er nogle af de første på markedet der benytter sig af en korkoverflade. Men det har flere gode fordele. En af dem er, at overfladen er skridsikker, da kork består af et voksagtigt naturligt stof kaldet ‘suberin’. Det har den fordel, at det bliver mere jævnt når det bliver vådt, og det er derfor nemmere at holde et fast greb. Du behøves derfor heller ikke et håndklæde, men kan bruge måtten uden noget.

En anden rigtig god fordel er, at måtten er selvrensende. Korkoverfladen er antimikrobiel, hvilket vil sige, at det naturligt dræber bakterier og dermed også den grimme lugt der kan forekomme.

Måtterne er tilmed også miljøvenlige. Det bliver snart ikke bedre, hva? Kork er en vedvarende ressource, hvilket også betyder at træer ikke bliver skadet under produktionen af kork. Måtterne er også 100% genanvendelige.

Prisen for sådan en skønhed er 1299kr., men er altså alle pengene værd, og så holder de længe! Og altså… SE lige hvor fine de er! (Se billeder nedenfor)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke nok med yoga-måtterne har vi også bestilt nogle fine notes bøger hjem samt en bæredygig og øko-venlig drikkedunk samt tea-infuser. Prisen på disse kommer senere. Men altså, prøv lige en gang og se hvor fint det er?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når vi får det hele hjem, skal vi nok love at tage billeder af det, og ligge op, så i kan se præcis hvad vi har fået i forhold til mønster, størrelse osv. 🙂 Stay tuned! Og imellem tiden, så drøm lidt om det…

NAMASTE!